2 kwietnia, godz. 11:00 – 15:00

Plac Odrodzenia, Vege Club Amar

Wielkanocne potrawy weganskie / makrobiotyczne to temat kolejnych warsztatow z gotowania.  Zdążysz kupić wszystkie produkty i w razie potrzeby przećwiczyć wszystkie przepisy przed świętami. Zaskoczysz rodzinę:
– wegańskim majonezem (zrób większą ilość, mogą nie liczyć łyżek ani kalorii)
– pasztetem z soczewicy z grzybami shitake,
– jajcarskimi ziemniakołódkami faszerowanymi tofurnicą
– piernikiem z mąki z ciecierzycy z kokosem, ze śliwką i polewą
– tofurnikiem z kaszą jaglaną, polewą czekoladową , migdałami
– żurkiem na bezglutenowym zakwasie z wegańską wędzonką.
Uwaga! Liczba miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zapisów. Czas ok 4h, 5 potraw, cenne porady, konsumpcja.
Cena 120zł, rabat: – 10zł dla uczestników poprzednich warsztatów i -10zł dla osób, które zapiszą się do 24.03.
Zapisy i zaliczki w Vege Club Amar.
Ograniczona liczba miejsc.
Wyśpij się i przyjdź ze świeżą głową :)

Marzec 21, 2017